Solkattens hemtjänster är nu ISO-certifierade inom kvalitet och miljö.
Läs mer

Vi är ISO certifierade


Solkattens hemtjänster är nu ISO-certifierade inom kvalitet och miljö.

Solkattens hemtjänster har under lång tid arbetat strukturerat med att förbättra kvaliteten i verksamheten, vilket har lett till betydande framsteg. Miljöaspekter har också varit centrala, och Solkattens hemtjänster strävar efter att minimera sin miljöpåverkan.
Genom att noggrant planera och optimera sina rutter samt följa upp gång-, cykel- och bilsträckor har de lyckats minska sin miljöpåverkan.

Läs mer nedan.

ISO certifierade

Tack vare sitt gedigna arbete har Solkattens hemtjänster nu blivit ISO-certifierade för kvalitet och miljö enligt de internationella standarderna ISO 9001 och ISO 14001.

"Vi har länge arbetat med dessa frågor och avvaktade med certifieringen för att verkligen integrera förbättringarna i vårt arbete. Vi ville inte bara klara av certifieringen, utan säkerställa att vårt arbete är genuint och mer än bara vackra ord och dokument," säger Tahani Al-Yousef, verksamhetschef.

Kvitto på framgångsrikt förbättringsarbete

Att erhålla certifiering är ett tydligt tecken på att våra förbättringsinsatser har gett resultat.

"Detta visar att vi verkligen lever upp till våra löften om kontinuerlig utveckling och ständig strävan att förbättras", säger Tahani Al-Yousef.

"Vi är mycket stolta över att ha förankrat kvalitets- och miljöarbetet i vår verksamhet. Certifikatet är ytterligare ett bevis på att långsiktigt och systematiskt arbete ger resultat. Ett gott ledarskap, som prioriterar kvalitet och säkerhet för både kunder och boende under alla förhållanden, utgör grunden för kvalitetsutvecklingen i vår verksamhet. Detta bekräftas av vår certifiering", säger Lovisa Lundgren, kvalitets- och personalansvarig på Solkattens hemtjänster.

ISO certifierade

  • ISO-certifiering hjälper organisationer att arbeta strukturerat för att förbättra kvalitet och miljö.
  • Genom att följa ISO-standarder säkerställer man att företaget utvecklas och håller en hög nivå inom dessa områden.
  • Syftet med ISO-certifiering är att organisationen uppfyller krav som ISO 9001:2015 (för kvalitet) och ISO 14001:2015 (för miljö).
  • Certifiering innebär att företaget har blivit granskat av en extern part och godkänts.
  • ISO är en internationell organisation som skapar standarder för kvalitet och miljö.